'Ik leefde vanuit een tekort en zocht naar antwoorden buiten mijzelf. Totdat de zoveelste investering die ik deed mij het licht liet zien, dat de antwoorden altijd al in mijzelf zat'

Als we gaan kijken naar onze maatschappij en hoe deze is ingericht, dan is het niet zo vreemd dat we het contact met onszelf verliezen. De maatschappij leert je al van jongs af aan vanuit je mind/hersenen te leven en van hieruit keuzes te maken. Een hele masculiene energie die je leert om vanuit ratio keuzes te maken. Op school wordt je geleerd om doelgericht te gaan werken om stabiliteit te krijgen voor je latere leven. En vanuit ambitie te tappen om je doelen te bereiken. Aan kinderen wordt vooral geleerd om vooruit te denken en niet in het hier en nu te leven. De energie blijft hoog bij ons hoofd, waardoor we niet leren te gronden.

Nu besef ik mij dat we vooral leren om niet ons lichaam te voelen, niet onze emoties te omarmen, niet te uiten wat je werkelijk voelt. Een collectieve schaduw die over ons heen hangt. Die ons programmeert om te volgen en dat, terwijl de fase van het kind juist onschuldig, avontuurlijk en ontdekken is om er achter te komen wat je als kind fijn vind en wat je als kind niet fijn vind. Dit is een gegeven in de start van ons leven.

Naast het collectief van de maatschappij heb je ook je ervaringen als kind vanuit je familie en gezin. Je ouders en de mensen om je heen leren je de normen en waarden waarvan zij denken dat dit de juiste weg is voor een zo succesvol mogelijk leven.

Ik erken dat mijn omgeving en mijn ouders mij de beste mogelijke kans hebben gegeven en mij zoveel mogelijk mee wilden geven voor een succesvol formule van het leven.

Alleen als kind begreep ik het gewoon niet, waarom werd zoveel van mij verwacht? Waarom moest ik zoveel dingen doen die niet goed voelde voor mij. Waarom voelde ik mij zo verdrietig en eenzaam? Het voelde als een hel om op Aarde op te groeien en koos ik voor overleving om het leven aan te kunnen. Ik koos om een leven te beleven die werkte voor mij in deze maatschappij.

Dus ik begon lekker te voldoen aan de maatschappij en mijn omgeving. Ik begon studies te volgen want dat zou mij een succesvol leven geven. Daarnaast begon ik ook echt te genieten van het leven. Drank, roken, feesten en aan de andere kant kennis vergaren uit boeken, natuur, zee en reizen. Tot hoofdpijn van mijn ouders aan toe begon ik lekker rebels te zijn en vooral de stukken in mij te uiten die ontevreden waren, boos waren, teleurgesteld waren en vooral daarop mijn keuzes te maken in het leven en relaties. Ja, dit stukje hierboven is wat sarcastisch maar...het was meer destructie dan opbouwend.

Het beleven van het leven en de inrichting ervan gebaseerd op de maatschappij en wat anderen van je wilden zien gaat tegen je werken, dit geldt in ieder geval voor mij. Ik ben nooit goed geweest in een struisvogel zijn. Ik kreeg situaties op mijn pad die duidelijk aan gaven dat dit niet mijn weg is.

Het is mijn persoonlijke zielsmissie om niet meer te strijden voor doelen en waarden die van een ander zijn.
Nu zit ik vooral in overgave en voel ik mijn richting vanuit mijn gevoel en lichaam. Vanuit daar leef ik mijn leven.

In mijn leven heb ik voor een groot deel geleefd vanuit een fundering van angst en tekort. Hierdoor zocht ik antwoorden en kennis buiten mijzelf en heb ik veel geïnvesteerd in coaches, scholen en cursussen. Ik heb heel wat zakken gespekt van anderen, omdat ik leefde vanuit tekort. Begrijp mij niet verkeerd ik heb hele waardevolle teachers gehad in mijn leven die de investering meer dan waard zijn (nog steeds!).

Maar je hebt twee groeperingen. De waardevolle teachers in mijn leven heb ik echt gekozen vanuit mijn hart. Deze zijn een pure belichaming van lichterwerkers die echt bijdragen aan een betere en verbonden wereld. De andere groepering speelt in op tekort. Momenteel zie je een stroming die zich richt op manifestatie, archetypes en geld. Er heerst grote verdeeldheid op Aarde betreft geld en er is een groot tekort. Ik leefde ook van maand tot maand en bleef maar investeren vanuit tekort in de hoop de weg te vinden naar overvloed. Ook ik heb de keuzes gemaakt vanuit mind om programma's te volgen en te kopen. Ik snap nu waarom het niet werkte. Ik volgde stappen van een ander alweer....

Ik vind het heerlijk om kennis te vergaren maar het werd een obsessie van mij. Ik zocht alweer naar een andere opleiding als de een stopte en het bracht me nergens. Geen baan die mijn hart opende en liet stromen. Geen huis om te kopen, geen relatie die me gelukkig maakte...

De kern zat hem in het feit dat ik studies deed om erkenning te ontvangen van buitenaf. Ik deed het niet voor mijzelf en hier kwam ik erachter dat al deze kennis niet mijn succesformule was in het leven. Ik was geprogrammeerd, ik was niet ik. Ik was een product.

Hier gaat het mis...

De succesformule is niet wat een ander vind en jij denkt dat je moet doen. (mind) Het is ook niet om te zorgen dat je genoeg geld hebt op de bank om alles te kunnen doen wat je hartje maar wenst. (ego)

Er is geen succesformule en er is ook geen pad volledig uitgeschreven op papier om te volgen vanuit je mind. Dat is een illusie....

Het leven vroeg mij om juist naar binnen te keren. Mijn programmering door de maatschappij te doorbreken en de diepere lagen te ontdekken binnenin mijzelf om een nieuwe fundering neer te zetten en hier mijn eigen huis op te bouwen.

Daar zit je heling, daar is jouw zielenpad als mens hier op Aarde, daar is je goud en daar vond ik mijzelf terug in essentie.

Nee je bent dan niet verlicht, maar je kiest voor liefde. Je kiest om deze liefde met anderen te delen. Je ervaart alsnog struggle en tegenslag en je kan alsnog gekwetst worden. Maar je kijkt er met liefde naar, je geeft jezelf liefde en je kan vanuit een open hart verbinden met jouw leven en omgeving hier op Aarde.

Belangrijk is dat je stopt met te leven vanuit een tekort. Te reageren vanuit pijn en angst. En jouw eigen voetstappen gaat leren herkennen en volgen.

Daarom ben ik hier, ik wil jouw laatste investering zijn. Ik wil je medereiziger zijn op jouw pad en je vragen stellen en inzicht geven over de keuzes die jij maakt. Ik wil dat jij je hart, ziel en energie voelt en hoort vanuit een helder weten. Daar is jouw vrijheid en jouw bevrijding. That is all i wish for you

We beleven het leven precies zoals we kiezen

Liefde

Mijn Visie

Ik geloof dat Aarde een leerschool is, waarin er gevraagd wordt om mee te doen in het dagelijkse leven, de illusie te doorbreken die ons door het collectief wordt meegegeven.

Ik geloof dat onze ware essentie een ongelooflijk licht is met de energie van onvoorwaardelijke liefde. Daar waar wij afgesneden worden van elkaar door de verdeling van materie, geld en hiërarchie hier op aarde. Het is onze grootste en mooiste taak om juist de weg weer terug te vinden naar onze eigen bron en liefdevolle verbindingen aan te gaan. Te leven vanuit connectie, openheid en gelijkheid.

Programmering

Om bij onze eigen innerlijke bron te komen is het belangrijk om te herprogrammeren en zelfs die programmering overstijgen.

Om dit te kunnen doen is een open blik op je fundering nodig. Daar waar jij jouw stabiele of onstabiele huis op hebt gebouwd en waar jij nu vanuit leeft. Is het jouw huis? Voelt deze veilig? Reageer je vanuit liefde of vanuit angst. Welke overtuigingen draag je bij je? Wat is je missie en visie van het leven? etc. Beleef je het leven met een helder geweten en een diepe connectie met jezelf in geest, lichaam en ziel?

Energetisch aspect

Misschien is de Aarde die je ziet, wat je draagt en wat je vasthoudt, jouw fysieke lichaam enkel materie. Maar ons belangrijkste aspect is energie. Alles is energie, je lichamelijk veld, je hart, je lichaam en al diens fysieke processen worden in beweging gezet door energie, je gedachten en woorden, je ziel alles is energie en alles heeft effect op jou als mens en als ziel.

Energie gaat ver, het reikt tot het begin der leven op aarde tot het moment van nu, bij jou. En jouw energie gaat nog verder dan deze planeet.

Het energetische is jouw bron, jouw herkomst maar ook jouw genezing en jouw weg terug naar jezelf.

Het is jij die bepaald hoe je leven is, in tekort of overvloed. Het is niet het recht hebben op (the Universe provides)het is juist de energie die jij uitstraalt en met de wereld deelt, het is jij die jouw ware pad wel of niet bewandeld, waarin je dat ontvangt in wat jij uitstraalt energetisch

Always choose love & light over Ego

Bedankt dat jij er bent

En ik de ruimte van je heb gekregen om mijn verhaal, inzicht met je te mogen delen. Vanuit mijn visie werk ik en vanuit mijn ervaring creër ik.

Zo heb ik vanuit mijn ervaring en kennis prachtig 1:1 coachingstraject gecreëerd.

  • Foundation of Love - Herprogrammering en de weg terug naar jezelf.

  • Wise Woman Rises membership is de laagdrempelige versie in groepsverband