Rythm of the Womb

Cycluscoach

Het begrijpen van de psychologie en levensstijl van de vrouw tijdens de maancyclus is van essentieel belang voor het begrijpen van jezelf. Als je klachten ervaart is het zo belangrijk dat je kijkt naar hoe jij jouw leven inricht en waarin je leeft buiten je eigen natuur. Ook is het niet zo gek dat we vervreemd raken met ons lichaam. We leven in een maatschappij waar de 24-uurs cyclus leeft, terwijl deze cyclus volledig op de man is ingericht. Wij vrouwen hebben een maancyclus (maand), wij hebben een magnetische samenwerking tussen de Aarde en de Maan. En om deze zo goed mogelijk te eren en onze eigen natuur te omarmen is het belangrijk te weten hoe jouw natuurlijke staat van zijn past in een maand en niet in 24 uur. Hier zit de magie voor ons maar ook onze grootste uitdaging.

De maancyclus heeft invloed op onze gedrag, emoties en fysieke lichaam. Onze hormonen zijn hierbij een belangrijk onderdeel omdat juist hormonen klachten kunnen veroorzaken zoals bijvoorbeeld PMS door een te hoog aan oestrogeen zodat je pijnlijke borsten kan ervaren. De rede dat we onbalans in hormonen kunnen ervaren is door alle stoffen waarmee onze huid in aanraking komt en de voeding die we nuttigen. Zie het als een kettingreactie waarom je lichaam reageert en we dit terug zien in onze bloed flow.

Wij mogen ons maancyclus echt gaan eren en omarmen want we zijn zo vol magie! Het is mijn persoonlijke missie dat vrouwen niet meer zeggen 'pffff, ongesteld worden vind ik verschrikkelijk' maar zeggen 'Ik kan niet wat wachten op mijn flow want het geeft mij juist inzicht in mijn huidige staat van zijn, ik ben zo nieuwsgierig'.

Dit is voor jou als je

💧Negatieve gevoelens ervaart over je bloed flow en hier verandering in wilt brengen.

💧Fysieke klachten ervaart tijdens je maancyclus zoals: vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, gezwollen borsten, rugpijn, onrustige benen.

💧 Endometriose, PCOS of andere baarmoederlijke dis-ease wilt begrijpen en wat je kan doen (let op! dit soort problematiek bestaat vooral uit behandeling van verschillende disciplines. Dit aangaan vereist echt daadkracht maar biedt genezing)

💧Emotionele klachten ervaart tijdens je maancyclus zoals: stemmingswisselingen, depressie, neerslachtigheid, stress en gespannen, snel geïrriteerd raken.

💧Inzicht wilt krijgen in je pathologie, fysiologie en psychologie.

💧Inzicht wilt krijgen over de energetische lijnen die verbonden zijn met je baarmoeder (optioneel)

💧Je meer in flow wilt zijn met je maancyclus en je natuurlijke zijn wilt omarmen en jezelf leren genezen.

Wij gaan samen werken aan

Cyclus Mapping

🩸 Je ontvangt van mij het maanboek waarin je dagelijks gaat bijhouden over hoe jij je voelt op fysiek en mentaal vlak.

De 4 Fasen

🩸 Hoe de seizoenen invloed hebben op jou psychologisch en fysiek

🩸 Inzicht in jouw hormonen die klachten veroorzaakt.

Bloed Flow

🩸 Energie flow van de baarmoeder

🩸 Wat de kleur van jouw bloed betekent om onbalans te herkennen

🩸 Inzicht in de voorbehoedsmiddelen die je gebruikt en de invloed ervan op jouw lichaam

🩸 Inzicht in bloed flow producten die je gebruikt en kan gebruiken en de invloed ervan op jouw lichaam.

Lifestyle

🩸 Inzicht in je voedingspatroon en hoe voeding voor je kan werken.

🩸 Natuurlijke remedies die je kan inzetten op onbalans of ziekte.

🩸 Beweging voor de 4 fasen van je maancyclus

🩸 Jouw natuurlijke cyclus eigen maken in je dagelijks leven en deze samen verbinden.

Energetics of the Womb (optioneel)

🩸 Voorouderlijke lijnen de verbinding en invloed op jou en deze te helen. (Hiermee heel je ook de toekomstige lijn)

🩸 Rite of the Womb (vrouwencirkel)

🩸 Geboorte imprent en de invloed hiervan op jouw leven

🩸 Zwangerschaps/ bevallingstrauma & heling (Enkel fysieke mogelijk op locatie)

🩸 Helen van de moeder & vaderwond

Trust the Proces

Hierboven lees je de opzet van mijn coachingstraject maar ik werk vooral op het individu. Tijdens een kennismakingsgesprek waarin jij jouw hulpvraag kan inbrengen kijken we wat ik voor jou kan betekenen en of onze energie bij elkaar past. Aan de hand van dat gesprek maak ik een plan van aanpak.

Dit is een 3 maanden traject maar kan vergroot worden en niet verminderd. Bij vrouwen ervaar je de werking van dit traject met drie maanden in verband met de rijping van de eicel die samenhangt met genezing.

Bij mij heb je 3 mogelijkheden om het traject te volgen.

  1. 1:1 traject die je fysiek of online bij mij kan volgen met uitzondering van behandelingen die fysiek moeten plaatsvinden, hiervoor bedenken we een uitkomst als je van ver komt.

  2. Er is ook een energetische module bij die optioneel kan toevoegen dit is een verdiepende module voor een algehele verlossing met betrekking tot de baarmoeder.

  3. Je kan er ook voor kiezen om enkel de energetische module aan te gaan en de diepte aangaan met baarmoederwerk die je inzicht geeft in trauma in verbinding met je voorouders en jij.

Extra: Bij PCOS, Endometriose en overige baarmoederlijke dis-ease werk ik met verschillende disciplines. Alleen gebruik te maken van alles wat ik adviseer is er genezing mogelijk.

Kosten:

Individuele sessie: € 70,-

Traject: tussen de € 333,- en de € 666,- (betaling in termijnen mogelijk)