1:1 Foundation of Love

Foundation of Love 1:1

Bij foundation of love gaan we helemaal terug naar de basis. De basis begint bij de conceptie. Vanaf 6 maanden in de baarmoeder ben jij je al bewust en ervaar je alles wat je moeder ervaarde tijdens de zwangerschap, hierdoor kan je al bepaalde overtuigingen positief of beperkend eigen maken. Hier start ook al jouw fundering/blueprint waar jij ook na je geboorte aan bouwt tot je 2e levensjaar. Vanaf daar bouw je weer verder met overtuigingen waaruit jij beweegt naar jezelf en je omgeving. Als het ware wordt je geprogrammeerd door andermans gedachtepatronen, normen en waarden die je gevoelt, geleerd en gezien hebt vanuit je opvoedende omgeving. En hierdoor beweeg je steeds verder van je eigen natuur vandaan.

Jij beweegt weg van je natuur als je:

🥀 Vind dat je niet goed genoeg bent, niet gezien of gehoord voelt, je angstig bent en onveilig voelt, je niet geliefd bent, je niet waardevol bent en alle andere beperkende overtuigingen.

🥀 Je overspannen en burnout ervaart.

🥀 Je een onbestemd gevoel hebt en je continue antwoorden en hulp van buitenaf zoekt.

🥀 Je grenzeloos bent en anderen over je grenzen laat gaan waardoor je in een cirkel van afwijzing blijft bewegen.

🥀Je bevestiging van buitenaf nodig hebt om je beter te voelen.

🥀 Je steeds maar weer dezelfde partners aantrekt die de pijn in jou continue bevestigd.

🥀 Je een onveilig situatie als kind hebt ervaren.

🥀 Je hyperalert en hoog sensitief bent waardoor je uitgeput bent als je thuiskomt, slecht slaapt en continue in een cirkel van vermoeidheid beweegt.

🥀 Vaak frustraties voelt als je aan dingen moet voldoen of voelt alsof je continue moet voldoen.

🥀 Geen ruimte durft in te nemen in een groep mensen, jezelf klein houden ook tegenover jezelf.

🥀 Moeite hebt met het maken van keuzes en beslissingen die je echt gelukkig maken uit angst voor de toekomst of afwijzing.

🥀 Je moeite hebt echt je hart te openen en de energie te laten stromen, hierdoor heb je moeite om je open te stellen voor anderen en hiermee een diepe verbinding aan kunnen gaan.

🥀 Je last heb van negatieve gedachten en deze beïnvloeden je emoties en gedrag gedurende de dag. Je ervaart conflict met jezelf en wat je doet.

🥀 Chronisch pijn en ziekte ervaart, alle onbalans in je lichaam.

Wij gaan samen werken aan

Hersenen

🌹 De samenwerking tussen jouw hersenen en the nervus vagus, wat is jouw afstemming in de fight, flight, freeze of fawn modus of veilig en ontspannen modus.

🌹 Inzicht in hoe jouw hersenen geconditioneerd is, jouw fundering waarop je een huis hebt gebouwd met kamers. Het huis waaruit jij leeft naar buiten toe. Jouw programmering.

🌹Transformeren en opbouwen van een nieuwe fundering gebaseerd op liefde en waar je alles omarmt precies zoals het is zonder conflict.

Lichaam

🌹 Je leert om echt te gaan voelen wat je lichaam ervaart, door middel van aanraking, voelen van emoties en stagnaties en situaties. Lichaam vooral terugzetten in de status van liefde en vertrouwen in plaats van de fight, flight, Freeze en fawn modus.

🌹Cycluswerk, hier vind je de magie van de invloed van hormonen en jouw persoonlijke ritme/psychologie binnen jouw eigen cyclus.

🌹 Schaduwwerk en ademwerk, in je lichaam wordt trauma opgeslagen. Conditionering wordt, dat alles er mag zijn in plaatst van strijd of slachtoffer zijn.

🌹 Inzicht in hoe jouw zintuigen zijn afgestemd in verband met grenzen.

Energie

🌹 Inzicht in je energetisch lichaam en hoe dit invloed heeft op jou.

🌹 Ademwerk om meer levensenergie te laten stromen en je zelfgenezend vermogen aan te zetten.

🌹 De weg naar een goede verbinding met jezelf door middel van een fysieke healing waarin ik je leer hoe jij jezelf kan helen.

Ziel

🌹 In verbinding komen met je ziel

🌹 Zielenenergie en jouw zielencontract

🌹 Thuiskomen bij jezelf

Trust the proces

Hier boven lees je de opzet van het traject, maar je krijgt een eigen persoonlijk en op maat gemaakt plan. Dit traject vraagt om een bewustzijn en bekendheid met meditatie en visualisatie. Dit is een diep transformerende reis die we samen in veiligheid en vertrouwen met elkaar aangaan.

Het was mijn persoonlijke missie om mijn weg hier op Aarde te vinden. Ik creër vanuit eigen ervaring en werk vanuit een individu haar blueprint.

Bij mij heb je 3 mogelijkheden omdat ik het belangrijk vind voor iedereen die mijn traject voelt hier aan mee kan doen.

  1. 1:1 traject in overleg tijdens een kennismakingsgesprek maak ik een plan van aanpak en ontvang je een offerte.

  2. Traject is online via zoom te doen en op locatie in Heemskerk. Houd er rekening mee dat als je voor online coaching kiest we wel een fysieke ontmoeting gaan hebben en daar kunnen we dan bijvoorbeeld 1 heel weekend voor uittrekken met elkaar

  3. Membership: Het eerste jaar staat in het teken van 'Foundation of love' waar we gedurende twaalf maanden met bovenstaande in een groep aan het werk gaan. Dit is mijn meest laagdrempelig aanbod die ik aanbied, want ik vind dat heling op alle lagen in de maatschappij mag plaatsvinden.

Kosten:

Individuele sessie: € 70,-

Traject: tussen de € 333,- en de € 777,- (betaling in termijnen mogelijk)

Whats in it for me?

Dit traject is voor de bewuste vrouw die zich nog dieper wilt verbinden met zichzelf. De vrouw die voorbij durft te gaan aan het collectief en de standaard transformatie processen. Voor de vrouw die haar eigen innerlijke intuïtie en bibliotheek durft te openen en oude kennis en herinneringen weer durft terug te halen.

Ik spreek dan niet over je eigen innerlijke Akasha, of het Aarde Akasha. Ik spreek over je innerlijke kennes en herinneringen die van jezelf als je voorouders.

We pellen laag voor laag en jij bepaald de snelheid en integratietijd zelf. Je kan kiezen voor de 3 maanden traject of de 4 maanden traject.

Het is jouw weg terug naar jouw essentie en dat is goed waard!

Na dit traject heb jij geen spiegels meer nodig in het leven want je draagt je eigen antwoorden. Je zoekt geen bevestiging van buitenaf want jij weet en voelt jouw onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en deze wereld precies zoals het is. Je schijnt je licht fel en staat er precies zoals je bent in je volle kracht!

In oktober start ik met de eerste groep vrouwen voor een 1:1 coaching!

Wil je meer informatie ontvangen?Geef je dan op voor de wachtlijst!.